Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Bali Dress – Not Your Valentine

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer
Phnom Penh

Køb for


at leje

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Bali-style kjole med sommerfugleærmer. Kjolen bindes foran og et ekstra sæt indvendige bindebånd sikrer, at den holdes lukket. Også fin åbenstående som strandkimono over en bikini eller et par shorts og en top. Materialet er blank sort polyester med blomsterprint, og kjolen er nok lidt mere kimono-agtig end de andre Bali-kjoler i kollektionen.

Farve: Sort med blomsterprint

Længde (skulder til nedre kant): XS: 92cm S: 94cm, M: 96cm, L: 98cm, XL: 100cm, XXL: 102cm

Materiale: Upcycled Polyester

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet Bali-kjolen?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og co-designer/general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories