NYC Hair Scarf - Sort/hvidt hårtørklæde

FAIR FASHIONISTA
CWSG


65,00kr / 5 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Sort og hvidt Peace Silk tørklæde med håndbroderede sting langs kanten. Man kan binde det om en hestehale eller flette det ind i en løs opsætning. Der er en lille løkke som man kan sætte en hårnål fast i og på den måde sikre sig, at tørklædet bliver siddende hvor det skal.

Tørklædet ser også rigtig fint ud om halsen, eller som dekorativ sløjfe på en håndtaske.

Farve: Sort/hvidt

Materiale: 100% Peace Silk

88cm x 5cm

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet tørklædet?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver sløjferne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst, men gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan søge støtte og vejledning hos hinanden.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er Peace Silk?

Silke er sådan et smukt materiale, men vidste I, at den traditionelle måde at fremstille silke på er at koge pupperne med de levende silkelarver indeni? Mange hundrede silkelarver bliver således kogt levende bare for at lave et enkelt tørklæde. Det synes jeg lød ret unødvendigt, så jeg undersøgte, hvad der ellers fandtes for alternativer, og jeg hørte i den forbindelse om Peace/ahimsa-silke.

Læs blogindlægget om Peace Silk >> 

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

350kr./måned

Gold

600kr./måned

Platinum

900kr./måned