Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Pull Some Strings Color Block Tørklæde

FAIR FASHION
Weavers

Køb for

300,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Skønt håndvævet bomuldstørklæde fra Weavers i Cambodia. Væverne er har udviklet en særlig version af japansk saori-vævning, og skabt det flotte mønster for dette tørklæde. Tørklædet er stort nok til at man kan bruge det som et sjal og rigtig pakke sig ind, men det ser også fint ud draperet om halsen.

100% håndvævet bomuld

Mål: 80cm x 180cm

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet tørklædet?

Tørklædet er vævet af kvinderne hos Weavers, som blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere fabriksproducerede tekstiler kombineret med en mindsket interesse blandt den yngre generation for at lære sig at væve.

Weavers har tænkt sig at ændre på dette og ved at tilbyde oplæring i vævning giver de ikke blot beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, men også et håb om en lysere fremtid.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories