HomeTøjResort WearResort Robe – Lyseblå Ikat
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Resort Robe - Lyseblå Ikat

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer
Phnom Penh

Lej for:

/måned

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Slap af på dit hotel værelse eller ved poolen i denne smukke håndvævede Resort Robe. Kan også bæres som en lang cardigan sammen med shorts eller jeans og en top. Resort Roben har bælte som man kan binde enten foran eller bagpå.

Ikat er en speciel farve-og væveteknik, som anvendes til fremstilling af traditionelle tekstiler rundt om i verden. I Cambodia har ikat typisk været forbeholdt eksklusive silkeprodukter, men A.N.D. er kendt for deres ikat-produkter i håndvævet bomuld.

Størrelse: One-Size (passer størrelse S-L). Passer også XL, men uden så meget overlap af stoffet fortil.

 

Hvem har lavet din Resort Robe?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om A.N.D. >>

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}