Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Roxana Dress

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
SISSEL EDELBO

Lej for:

285,00kr/måned

Ryd

Lang, løs kjole med bred flæse forneden. Kjolen har lange ærmer med manchetter og v-halsudskæring med knaplukning. Kjolen har et smalt aftageligt bælte som kan anvendes, hvis man ønsker mere fokus på taljen.

Alle SISSEL EDELBO styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Da kjolen er fremstillet af gamle sarier kendes den præcise sammensætning af stoffet ikke.

Størrelse: One Size (passer størrelse S-XL)

Bryst: 125cm

Længde: 122cm

Materiale: Ukendt (vintage sari)

Fremstillet i Indien

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}