Shibori Shawl - Uldtørklæde

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sevya


80,00kr / 7 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Tørklæde i uld med flot tie-dye shibori-mønster. Det er kvinder i det vestlige Indien som farver tørklædet med den specielle tie-dye-teknik, som giver tørklædet det smukke mønster. Tørklædet er varmt, men utroligt let, og kan både vikles om halsen eller bæres draperet over skuldrene samt styles på mange måder.

Mål: 53cm x 178cm

Materiale: 100% uld

Fremstillet i Indien

 

Hvem har lavet tørklædet?

Sevya er et amerikansk fairtrade brand, som samarbejder med små håndværkskollektiver over hele Indien. Sevya kommer fra sanskrit og betyder “caring through service” og det er netop det, at tage vare på mennesker og miljø, som danner fundamentet for Sevya.

Sevyas design er et spændende mix af traditionelt indisk håndværk og moderne design. De mange forskellige elementer i fremstillingen af tøjet inkluderer ofte hele landsbyen. Nogle arbejder med at farve garnet, mens andre spinder det og væver det. Der anvendes ingen elektricitet i processen og produktionen har minimal indvirken på miljøet. Sevya er medlem af Fair Trade Federation

I kan læse mere på Sevyas website >>

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

350kr./måned

Gold

600kr./måned

Platinum

900kr./måned