Vintage/Secondhand

Hårsløjfe - Royal Blue

FAIR FASHIONISTA
CWSG

Køb for

95,00kr

Ikke på lager

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Hårspænde med blå veloursløjfe og emblem. Metalspændet måler 9,5 cm og kan holde en hestehale af mediumtykt hår. Sløjfen er 15 cm bred og det lille emblem er lavet af gamle patronhylstre fra Angkor Bullet Jewellery.

Selve metalspændet er fra en fransk virksomhed, som hedder Delsol. I har sikkert ikke hørt om dem, men det var dem, som i 1920 opfandt denne type hårspænde. De er i dag den eneste producent af den slags spænder i Europa, og deres spænder er af høj kvalitet.

Leveres med lille opbevaringspose som CWSG syer af upcycled stof.

Farve: Mørkeblå

Materiale: 100% polyester

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet sløjfen?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver sløjferne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og råd.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories