Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Cashmere Tank Top – Stone Gray

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
GOBI

Køb for

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Ribstrikket tank top i varm og blød cashmere fra Mongoliet. Toppen er løs og behagelig at have på og så passer den lige så godt med et par jeans for et afslappet look, som med en satinnederdel eller et par pænere bukser for en aften i byen.

Størrelsesguide (toppens mål):

Str. M: (Passer dansk str. 36-38): Bryst: 88cm (elastisk), Længde: 61cm

Str. L: (Passer dansk str. 38-40): Bryst: 92cm (elastisk), Længde: 61cm

Farve: Grå

Materiale: 100% cashmere fra Mongoliet

Fremstillet i Mongoliet

 

Hvem har lavet toppen?

Toppen er fra Gobi Cashmere, som er et bæredygtigt cashmeremærke i Mongoliet (landet Mongoliet, ej at forveksle med Indre Mongoliet, som er en del af Kina, og som har et ret dårligt rygte mht. dyrevelfærd og cashmereproduktion). I Mongoliet indsamles cashmere ved at man børster gederne, hvilket er mest skånsom for dyrene og betragtes som den eneste cruelty free måde at samle cashmere på. Selve processen med at indsamle cashmere sker i løbet af foråret hvor dyrene naturligt går i gang med at smide vinterpelsen.

Gobi er grundlagt i Mongoliet og har stærke rødder i lokalbefolkningen og blandt nomadehyrderne. Gobi har kontrol over hele produktionskæden hvilket gør at de kan sikre høje standarder med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd, og samtidig tilbyde luksuriøse cashmereprodukter til overkommelige priser, da man ikke har nogle mellemmænd.

Gobi er medlem af Sustainable Fibre Alliance, som er en NGO med formålet at al cashmere skal produceres, bearbejdes og markedsføres i henhold til bæredygtige principper.

I kan læse mere om Gobis arbejde med bæredygtighed på Gobi’s website >> 

Vask og pleje

Cashmere er et skønt materiale, men det er også meget delikat, og kræver lidt ekstra opmærksomhed og pleje. Ligesom almindelig uld, er cashmere også selvrensende og har bedst af at blive vasket så lidt som muligt. Ofte er det nok med lidt frisk luft for at få dit cashmeretøj til at føles rent og fint igen.

For at dit cashmeretøj skal holde så længe som muligt, bør det kun vaskes på vaskemaskinens uldprogram, med specielt uldvaskemiddel. Brug aldrig skyllemiddel til cashmere, og undgå centrifugering. Cashmere må ikke tørretumbles, men skal lufttørre på flat underlag for at holde formen. Man kan også vaske cashmere i hånden (med uldvaskemiddel) eller renses på renseri

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories