Fair Fashion

Minihåndklæde - Katrin

FAIR FASHION
Weavers

Køb for

35,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Minihåndklæde i håndvævet bomuld. Det lille minihåndklæde kan rulles sammen og bruges som serviet til at tørre hænderne med inden måltidet. Hæld lidt kogende vand over et par minutter inden minihåndklædet skal bruges, så det er gennemfugtet og varmt uden at være skoldende. Minihåndklædet kan også bruges som vaskeklud, eller vrid en klud op i lidt urtete og læg den over ansigtet et par minutter som opfriskende maske.

Læs mere om minihåndklæderne på bloggen >>

Læs hvordan man folder minihåndklæderne >>

Materiale: 100% bomuld

Farve: Hvid/blå

Længde: 30cm x 28cm (mindre variationer i størrelsen kan forekomme)

OBS: Pris er for 1 minihåndklæde. Træfad er ikke inkluderet.

Fremstillet i Cambodia

Hvem har lavet minihåndklædet?

De små håndklæder bliver vævet hos Weavers, som er en social virksomhed i Cambodia. Weavers blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler.

Dette har Weavers tænkt sig at ændre på. Gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

Shop Fair Fashion Til Boligen