Silver Lace - Kurvet Sovemaske - Upcycled Fabric

Mitzie Mee & CWSG

150,00DKK

På lager

Kurvet sovemaske betrukket med upcycled polyester. Sovemaskens kurvede indre består af Metric 66, som er et patenteret materiale udviklet specielt med fokus på komfort. De 20 mm dybe skåle sørger for, at der ikke er noget tryk på øjnene, og at man kan blinke så meget man vil, selv hvis man har eyelash extensions.

Denne maske er en budgetvenlig variant af den oprindelige Peace Silk maske. Det er en udmærket all-round-maske, men vil man have den ultimative komfort, så kan jeg anbefale en af silkemaskerne i stedet.

Hvem har lavet sovemasken?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver sovemaskerne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan søge støtte og råd :

I kan læse mere om CWSG på min blog >>

Hvad er upcycled fabric?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}