Vintage/Secondhand

Gabriele SILK Dress - No. 5

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sissel Edelbo
Str. 38-48

Køb for


250,00kr
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Silkekjole af vintagesilkesarier fra Indien. Kjolen har løs pasform og lange ærmer med manchetter samt lommer i siden. Knapper foran samt en stor flot sløjfe, der bindes i halsen og bidrager til kjolens elegante look.

Størrelse: One-size, passer  størrelse 38-48 

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Bryst: 130cm , Længde:107cm, Ærmelængde: 64cm

Farve: Pink/beigebaggrund

Materiale: 100% silke

Fremstillet i Indien

 

PURE SILK
Denne style er en del af Sissel Edelbos PURE SILK koncept, hvor man nøje udvælger de smukkeste 100% silke-sarier til denne style. Alle Sissel Edelbo styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. De fleste af kjolerne har derfor mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, lappede huller, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand Sissel Edelbo, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag Sissel Edelbo) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

Sissel Edelbo blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på Sissel Edelbos website >>