Vintage/Secondhand

Valencia Dress No. 106

FAIR FASHION
Sissel Edelbo
Str. 36-48
Let brugt

Køb for

300,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Kort kjole med lange ærmer og rund hals. Kjolen har lav talje og knappes foran med gyldne knapper, og har manchetter med dobbeltknapper ved ærmerne. Kjolen har et tyndt aftageligt bælte, som man kan bære, hvis man ønsker en mere defineret silhouette. En skøn hverdagskjole, som man også sagtens kan have på en aften i byen hvis man styler den med høje hæle og lækre accessories.

Alle SISSEL EDELBO styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Da kjolen er fremstillet af gamle sarier kendes den præcise sammensætning af stoffet ikke.

Størrelse: One Size (passer størrelse 36-48)

Bryst: 118cm, Længde: 99cm (ca til knæet på 168cm høj person), Ærmelængde: 61cm

Farve: Sort/rød/brun

Materiale: Ukendt (vintage sari)

Fremstillet i Indien

Varens stand: Let brugt. Da kjolen er fremstillet af gamle sarier, har stoffet dog spor efter brug (se nedenfor).

 

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories