Vintage/Secondhand

Leonora SILK Dress

FAIR FASHION
Sissel Edelbo
Str. 40-50
Let brugt

Køb for

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Silkekjole af upcycled silkesari. Kjolen har løs, over-sized pasform, samt lange ærmer med masser af vidde, der afsluttes med elastik og flæse ved håndleddet.  Rund halsudskæring kantet med flæser, og slidsåbning med små snører der kan bindes som en sløjfe i halsen eller stå åben for et mere casual look. Lommer i sidesømmen.

Størrelse: One-size, passer  størrelse 40-50. Paser også mindre størrelser men med mere over-sized fit.

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Bryst: 132cm, Talje + hofte: 170cm, Længde:104cm,  Ærmelængde: 51cm, Ærmegab: 60cm

Farve: Brun/beige

Materiale: 100% silke

Fremstillet i Indien

Varens stand: Let brugt. Da kjolen er fremstillet af gamle silkesarier, har stoffet dog spor efter brug (se nedenfor).

 

PURE SILK
Denne style er en del af Sissel Edelbos PURE SILK koncept, hvor man nøje udvælger de smukkeste 100% silke-sarier til denne style. Alle Sissel Edelbo styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. De fleste af kjolerne har derfor mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, lappede huller, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand Sissel Edelbo, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag Sissel Edelbo) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

Sissel Edelbo blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på Sissel Edelbos website >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories