Vintage/Secondhand

Miley Patchwork Jacket No. 75

FAIR FASHION
Sissel Edelbo
Str. 40-46
Let brugt

Køb for

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Jakke syet af indiske bomuldstæpper i patchwork mønster, som er syet i hånden med tæppe-stikninger. Jakken har lommer i sidesømmen samt et aftageligt bælte som bindes foran. Jakken har drop shoulder og lange ærmer. Rigtig flot til et par jeans.

Jakken er størrelse M/L og passer størrelse 40-46

Størrelsesguide (mål på jakken):

Bryst: 126 cm, Længde: 74 cm, Ærmelængde: 46,5 cm

Farve: Flerfarvet mønster

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Indien

Varens stand: Let brugt. Da jakken er fremstillet af gamle tæpper, har stoffet dog spor efter brug (se nedenfor).

Da Miley Patchwork-jakken er fremstillet af gamle tæpper kan jakken derfor godt have mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, lappede huller, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet. Se skønheden i det uperfekte og bær jakken med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

 

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintagestof udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader stoffet og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjort, upcycled stof og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories