Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Miley Patchwork Jacket - No. 75

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sissel Edelbo
Str. 40-46250,00kr / 20 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Jakke syet af indiske bomuldstæpper i patchwork mønster, som er syet i hånden med tæppe-stikninger. Jakken har lommer i sidesømmen samt et aftageligt bælte som bindes foran. Jakken har drop shoulder og lange ærmer. Rigtig flot til et par jeans.

Jakken er størrelse M/L og passer størrelse 40-46

Størrelsesguide (mål på jakken):

Bryst: 126 cm, Længde: 74 cm, Ærmelængde: 46,5 cm

Farve: Flerfarvet mønster

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Indien

Da Miley Patchwork-jakken er fremstillet af gamle tæpper kan jakken derfor godt have mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, lappede huller, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet. Se skønheden i det uperfekte og bær jakken med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintagestof udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader stoffet og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjort, upcycled stof og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned