Vintage/Secondhand

Monaco SILK Dress - No. 400

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sissel Edelbo
Str. 36-40

Køb for


250,00kr
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Smuk lang silkekjole af recycled silke-sari fra Indien. Kjolen har dyb V-udskæring og en draperet knude samt skjult hægtelukning i udskæringen foran.  Kjolen har sommerfugleærmer med masser af vidde, og taljen har smock elastik bagpå for et flatterende fit. Draperet skørt med overlap foran.

Kjolen er one-size og passer størrelse 36-40

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Bryst: 90cm, Længde: 132cm foran, 145 cm bagpå (ankellængde på 168cm høj person), Talje (elastisk): 66cm-108cm

Farve: Limegrøn

Materiale: 100% silke

Fremstillet i Indien

PURE SILK
Denne style er en del af SISSEL EDELBOs PURE SILK koncept, hvor man nøje udvælger de smukkeste silke-sarier og giver dem nyt liv. Alle kjoler er fremstillet af sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>