Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Seoul SILK Shirt Dress - No. 202

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
SISSEL EDELBO
Str. 36-46350,00kr / 30 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Smuk lang silkekjole syet i vintage crepesilke-sarier fra Indien. Kjolen har en moderne silhouet med lav talje, og skørt med vidde. Ballonærmer med masser af volumen og elastik ved håndled. Knaplukning foran og lommer i sidesømmene. Kjolen har et matchende smalt bælte, som man kan bruge, hvis man ønsker en mere defineret talje.

Kjolen er one-size og passer størrelse 36-46

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Bryst: 110cm, Længde: 120cm (nederst på læggen på 168cm høj person), Ærmelængde: 45cm, ærmegab: 66cm

Farve: Grønt mønster med sølvglitter detaljer

Materiale: 100% silke

Fremstillet i Indien

PURE CREPE SILK
Denne style er en del af SISSEL EDELBOs PURE SILK koncept, hvor man nøje udvælger de smukkeste 100% crepe silke-sarier til denne style. Crepe silke er kendt for at falde smukt og tungt, og føles skønt mod huden.

Alle SISSEL EDELBO styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned