Vintage/Secondhand

Vienna SILK Caftan - No. 311

FAIR FASHION
Sissel Edelbo
Str. 36-50
Let brugt

 

Køb for

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Den smukke kaftankjole er syet af vintage crepe silke-sarier fra Indien. Kjolen har en dyb halsudskæring, og rynker langs halsen sørger for et kjolen falder rigtig flot og passer et stort interval af størrelser. De lange, løse raglan-ærmer har rynk forneden og manchet, som lukkes med perlemors knap. Vienna SILK Caftan er midi til lang længde og har lommer i sidesømmen. Kjolen har aftageligt bælte.

Kjolen er one-size og passer størrelse 36-50

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Bryst: 140cm, Hofte: 160cm, Længde: 123cm (nederst på læggen på 168cm høj person)

Farve: Lys turkisgrønt mønster

Materiale: 100% silke

Fremstillet i Indien

Varens stand: Let brugt. Da kjolen er fremstillet af gamle silkesarier, har stoffet dog spor efter brug (se nedenfor)

 

PURE CREPE SILK
Denne style er en del af SISSEL EDELBOs PURE SILK koncept, hvor man nøje udvælger de smukkeste 100% crepe silke-sarier til denne style. Crepe silke er kendt for at falde smukt og tungt, og føles skønt mod huden.

Alle SISSEL EDELBO styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories