Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Stort håndvævet bomuldstørklæde – Elisa

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
(h)A.N.D. Artisan Designer

Køb for


80,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Håndvævet bomuldstørklæde med flot ikat-mønster. Tørklædet kan draperes rundt om halsen eller over skuldrene og er rigtig fint over en top eller en kjole.

Farve: Orange/grøn/grå

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Mål: 186cm x 92cm

Fremstillet i Cambodia

Hvem har lavet dit tørklæde?

(h)A.N.D. køber tørklæderne fra vævere i små landsbysamfund rundt om i Cambodia. Væverne designer selv de flotte mønstre, som i mange tilfælde kun produceres i meget få eksemplarer.

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories