Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Stort håndvævet bomuldstørklæde – Sally

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
(h)A.N.D. Artisan Designer

Køb for


80,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Håndvævet bomuldstørklæde med flot, helt unikt mønster. Tørklædet kan draperes rundt om halsen eller over skuldrene og er rigtig fint over en top eller en kjole.

Farve: Blå/hvid/sort/grøn

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Mål: 186cm x 92cm

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet dit tørklæde?

(h)A.N.D. køber tørklæderne fra vævere i små landsbysamfund rundt om i Cambodia. Væverne designer selv de flotte mønstre, som i mange tilfælde kun produceres i meget få eksemplarer.

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories