Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Sunny Sundays – Kurvet Sovemaske – Peace Silk

FAIR FASHIONISTA
CWSG
Phnom Penh

Køb for

300,00kr

Ikke på lager

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Denne håndsyede sovemaske med broderi er bare helt perfekt. Den er lavet af det blødeste Peace Silk satin med et indre lag af Metric 66, som er et specielt patenteret materiale udviklet specielt med fokus på komfort. De 20mm dybe skåle sørger for, at der ikke er noget tryk på øjnene, og at man kan blinke så meget man vil, selv hvis man har eyelash extensions.

Det tog os mere end 3 måneder og 20 prototyper at designe denne fantastiske maske, og jeg har skrevet meget mere om hvorfor den er så fantastisk i et blogindlæg, som I kan læse her

Læs mere om sovemasken på bloggen >>

Farve: Pink med gult broderi

Materiale: Ydre: 100% Peace Silk satin, Indre: 100% Metric 66 Polyester

Fremstillet i Cambodia

Hvem har lavet sovemasken?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver sovemaskerne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og råd :

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

Hvad er Peace Silk?

Silke er sådan et smukt materiale, men vidste I, at den traditionelle måde at fremstille silke på er at koge pupperne med de levende silkelarver indeni? Mange hundrede silkelarver bliver således kogt levende bare for at lave et enkelt tørklæde. Det synes jeg lød ret unødvendigt, så jeg undersøgte, hvad der ellers fandtes for alternativer, og jeg hørte i den forbindelse om Peace/ahimsa-silke.

Læs blogindlægget om Peace Silk >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories