HomeTøjKjolerT-shirt kjole – Laura
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

T-shirt kjole - Laura

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. & Weavers

Værdi 595,00kr
Lej for 155,00kr/måned

Ryd

Stribet T-shirt-kjole med korte ærmer, bådudskæring og slidser i siderne. Kjolen er skåret lige og har en løs, afslappet pasform som fungerer fint både til cafébesøg om dagen og til drinks om aftenen.

Størrelsesguide:

S (str. 36-38): Bryst: 98cm, længde: 96cm, ærmegab: 44cm

M (str. 40-42): Bryst: 108cm, længde: 96cm, ærmegab: 44cm

L (str. 44-46): Bryst: 126cm, længde: 97cm, ærmegab: 44cm

XL (str. 48-50): Bryst: 148cm, længde: 99cm, ærmegab: 44cm

Farve: Hvid og pink

Materiale: 100% økologisk, håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

Det er kvinderne hos Weavers i Takeo som har vævet det flotte stribede bomuldsstof. Weavers blev startet af Sonas, som er en social virksomhed, der arbejder med at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia.

Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler. Dette har Weavers tænkt sig at ændre på, og gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø. Det meste af Weavers indtjening går tilbage til landsbyerne, hvor der investeres i uddannelse, sundhed og iværksætteri.

Læs mere om Weavers Project på bloggen >>

Skrædderne hos A.N.D. forvandler det håndvævede bomuldsstof fra Weavers til flotte kjoler. A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og co-designer/general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om A.N.D. >>

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}