Vintage/Secondhand

Rikke Dress - T-Shirtkjole

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D. & Weavers

Køb for


200,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Stribet T-shirt-kjole med korte ærmer, bådudskæring og slidser i siderne. Kjolen er skåret lige og har en løs, afslappet pasform som fungerer fint både til cafébesøg om dagen og til drinks om aftenen.

Farve: Brun/sort/hvid

S (str. 36-38): Bryst: 98cm, længde: 95cm, ærmegab: 44cm

M (str. 40-42): Bryst: 108cm, længde: 95cm, ærmegab: 44cm

L (str. 44-46): Bryst: 128cm, længde: 95cm, ærmegab: 44cm

XL (str. 48-50): Bryst: 148cm, længde: 100cm, ærmegab: 46cm

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

Det er kvinderne hos Weavers i Takeo som har vævet det flotte stribede bomuldsstof. Weavers blev startet af Sonas, som er en social virksomhed, der arbejder med at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia.

Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler. Dette har Weavers tænkt sig at ændre på, og gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø. Det meste af Weavers indtjening går tilbage til landsbyerne, hvor der investeres i uddannelse, sundhed og iværksætteri.

Læs mere om Weavers Project på bloggen >>

Skrædderne hos (h)A.N.D. forvandler det håndvævede bomuldsstof fra Weavers til flotte kjoler. (h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories