Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Teresa – Tørklædenål med mexicansk dukke

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Lemony MX

Køb for


35,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Lad den søde tørklædenål med den lille mexicanske dukke holde dit tørklæde eller dit sjal på plads. En tørklædenål er sådan en undervurderet accessory. Det er ikke noget man tror man lige mangler, men når man først har fået en, undrer man sig over, hvordan man har kunnet leve uden. Tørklædenålen holder dit tørklæde på plads uden at du behøver binde store klodsede knuder, der får dig til at se ud som en stranguleret giraf, og den mexicanske dukke ser supersød ud sammen med de fleste vævede eller strikkede tørklæder.

Alle dukker er håndlavede og der er ikke nogle der er ens. Den dukke du får kan derfor godt adskille sig lidt i farverne fra dukken på billedet.

Dukken måler 8,5cm og nålen måler 7,5cm

Farve: Dukkens kjole er hvid med striber, men de andre farver kan godt variere i forhold til dukken på billedet.

Fremstillet i USA

Advarsel: Tørklædenålen er ikke legetøj. Uegnet for børn.

 

Hvem har lavet tørklædenålen?

Alejandra har mexicanske rødder, og da hun startede Lemony MX tilbage i 2019 var det med formålet at dele sin kærlighed til landet gennem designs. Siden Alejandra var barn har hun været dybt fascineret af de flotte farver i traditionelt mexicansk håndværk, og den fascination kan genfindes i Lemony MX farvestrålende produkter. Alejandra køber de mexicanske dukker direkte fra kvinder fra Mexicos urbefolkning, og hun sikrer sig at kun de bedste materialer anvendes. Idag inkluderer hendes sortimen også speciallavede filtdukker og nøgleringe, og alt er fremstillet med omhu og kærlighed.

Læs mere om Alejandra og Lemony MX på bloggen >>

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories