Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Melbourne Skirt

FAIR FASHIONISTA
v2.0
Str. 40200,00kr / 17 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Kort nederdel i lys og mørk denim med lynlås i siden. Nederdelen er en del af vores v2.0 kapselkollektion og det lyse stykke ved taljen kommer fra en gammel denimskjorte. Det mørke stykke med lommerne er fra en gammel denimkjole. Længde lige over knæet.

Størrelse: 40

Talje: 80cm

Farve: Blå

Materiale: 100% bomuld

 

Hvad er v2.0?

v2.0 er vores kapselkollektion. Her mixer vi på kryds og tværs og skaber skønne nye designs af gammelt tøj, der på grund af slitage, huller eller andre årsager ellers ville være blevet kasseret.

 

Hvem har syet nederdelen?

Nederdelen er syet hos City Land Tailoring i Dubai. City Land er en gammel familieejet kæde af skrædderbutikker med flere filialer rundt om i byen. Den filial vi samarbejder med er en lille hyggelig shop, der ligger nede ad en sidegade i Satwa. Der ligger en kat i vinduet, og man bliver altid mødt med et smil, så shoppen har mange faste kunder. Skrædderne hos City Land er blevet rigtig gode til at se mulighederne i de gamle tøjrester og kombinere på kryds og tværs, så vi får nye flotte designs ud af noget, der ellers ville være blevet smidt ud.

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned