Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Allie Dress – T-shirtkjole

FAIR FASHIONISTA
Weavers

Køb for


195,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

T-shirt-kjole i stribet håndvævet bomuld. Kjolen har bådudskæring og ærmer, der går til albuerne. Løs, oversize pasform.

Str. S (str. 36-38): Bryst: 104cm, længde: 86cm

Str. M (str. 38-40): Bryst: 112cm, længde: 88cm

Str. L: (str. 44-46): Bryst: 120cm, længde: 89cm

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Farve: Mørkeblå/hvid

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

Det er kvinderne hos Weavers, com væver stoffet til kjolerne. Weavers blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler kombineret med en mindsket interesse blandt den yngre generation for at lære sig at væve. Weavers har tænkt sig at ændre på dette og ved at tilbyde oplæring og senere ansættelse som vævere, giver de ikke blot beboerne i landsbyen mulighed for at forsørge sig selv, men også et håb om en lysere fremtid. Weavers Project beskæftiger også en gruppe af syersker og skræddere, som forvandler det håndvævede bomuldsstof til det smukkeste tøj.

Læs mere om Weavers Project på bloggen >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories