Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Crazy Krama Tørklæde

FAIR FASHION
Weavers

Køb for

300,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Skønt håndvævet bomuldstørklæde fra Weavers i Cambodia. Crazy Krama-mønstret er en af mine absolutte favoritter ever! Tørklædet er stilfuldt uden at være for selvhøjtideligt, og pastelfarverne og det flotte mønster passer godt til de fleste lejligheder. Tørklædet er stort nok til at man kan bruge det som et sjal og rigtig pakke sig ind, men det ser også fint ud draperet om halsen.

100% håndvævet bomuld

Mål: 80cm x 180cm

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet tørklædet?

Det er kvinderne hos Weavers i Takeo som væver det flotte Crazy Krama-tørklæde. Weavers blev startet af Sonas, som er en social virksomhed, der arbejder med at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia.

Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler. Dette har Weavers tænkt sig at ændre på, og gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø. Det meste af Weavers indtjening går tilbage til landsbyerne, hvor der investeres i uddannelse, sundhed og iværksætteri.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories