Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Inside-Out Dress Two Shades – T-Shirtkjole

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D. & Weavers

Køb for


200,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

T-shirt-kjole i håndvævet bomuld i to forskellige grå toner. Kjolen har korte ærmer, bådudskæring og slidser i siderne, og så er den syet, så den kan vendes:) Den ene side er lysegrå og den anden side er mørkegrå. Kjolen er skåret lige og har en løs, afslappet pasform som fungerer fint både til cafébesøg om dagen og til drinks om aftenen.

Størrelsesguide

L (str. 44-46): Bryst: 128cm, længde: 100cm, ærmegab: 44cm

XL (str. 48-50): Bryst: 148cm, længde: 104cm, ærmegab: 46cm

Farve: Lysegrå/mørkegrå

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

Det er kvinderne hos Weavers i Takeo som har vævet det flotte stribede bomuldsstof. Weavers blev startet af Sonas, som er en social virksomhed, der arbejder med at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia.

Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler. Dette har Weavers tænkt sig at ændre på, og gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø. Det meste af Weavers indtjening går tilbage til landsbyerne, hvor der investeres i uddannelse, sundhed og iværksætteri.

Læs mere om Weavers Project på bloggen >>

Skrædderne hos (h)A.N.D. forvandler det håndvævede bomuldsstof fra Weavers til flotte kjoler. A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og co-designer/general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om (h)A.N.D. >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories