Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Minihåndklæde - Selma

FAIR FASHIONISTA
Weavers


15,00kr / 1 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Minihåndklæde i håndvævet bomuld. Det lille minihåndklæde kan rulles sammen og bruges som serviet til at tørre hænderne med inden måltidet. Hæld lidt kogende vand over et par minutter inden minihåndklædet skal bruges, så det er gennemfugtet og varmt uden at være skoldende. Minihåndklædet kan også bruges som vaskeklud, eller vrid en klud op i lidt urtete og læg den over ansigtet et par minutter som opfriskende maske.

Materiale: 100% bomuld

Farve: Hvid/blå

Længde: 30cm x 28cm (mindre variationer i størrelsen kan forekomme)

OBS: Pris er for leje af 1 minihåndklæde. Træfad er ikke inkluderet.

Fremstillet i Cambodia

Hvem har lavet minihåndklædet?

De små håndklæder bliver vævet hos Weavers, som er en social virksomhed i Cambodia. Weavers blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler.

Dette har Weavers tænkt sig at ændre på. Gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned