Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Håndvævet Strandhåndklæde - Nikki

FAIR FASHIONISTA
Weavers


135,00kr / 12 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Håndvævet strandhåndklæde i bomuld med pastelfarvet tonet mønster på sorte trendtråde. Håndklædet er blødt og lækkert, og tykt nok til at man rigtig kan pakke sig ind, når man kommer op fra poolen eller bølgen den blå. Håndklædet er stort nok til at det let dækker en strandstol af standardstørrelse. Man kan også sagtens ligge på håndklædet direkte på sandet, eller bruge det som picnic-tæppe.

Læs mit blogindlæg om strandhåndklæderne >>

100% håndvævet bomuld

Farve: Sort + Pastel

90cm x 190cm

Fremstillet i Cambodia

Hvem har lavet strandhåndklædet?

Strandhåndklæderne bliver vævet hos Weavers, som er en social virksomhed i Cambodia. Weavers blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler.

Dette har Weavers tænkt sig at ændre på. Gennem at tilbyde oplæring i vævning og ansættelse som vævere til en fair løn, giver Weavers  beboerne i landsbyen en kilde til indtjening, og holder samtidig liv i et gammelt håndværk, der ellers ville være i fare for at uddø.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned