Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Tina Dress – T-Shirt Kjole

FAIR FASHIONISTA
Weavers

Køb for


195,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Kort T-shirt-kjole i stribet, håndvævet bomuld. Bådudskæring og ærmer, der går til albuerne, og dejlig løs, oversized pasform. Passer fint med tights eller leggings.

Størrelsesguide:

One-size ( XS-M), passer størrelse 36-46: Bryst: 110cm, længde: 90cm

One-size ( L-XL), passer størrelse 46-46: Bryst: 120cm, længde: 90cm

Farve: Lilla/hvid

Materiale: 100% økologisk håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

Det er kvinderne hos Weavers, com væver stoffet til kjolerne. Weavers blev startet af Sonas World med formålet at skabe holdbar økonomisk vækst i de små landsbysamfund i Cambodia. Cambodia har tidligere haft en stærk tradition for vævning, men det er i dag et uddøende fag, på grund af konkurrencen fra billigere, fabriksproducerede tekstiler kombineret med en mindsket interesse blandt den yngre generation for at lære sig at væve. Weavers har tænkt sig at ændre på dette og ved at tilbyde oplæring og senere ansættelse som vævere, giver de ikke blot beboerne i landsbyen mulighed for at forsørge sig selv, men også et håb om en lysere fremtid. Weavers beskæftiger også en gruppe af syersker og skræddere, som forvandler det håndvævede bomuldsstof til det smukkeste tøj.

Læs mere om Weavers på bloggen >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories