Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Yary Peacock M Scarf - Peace Silk

FAIR FASHIONISTA
CWSG

Lej for:

70,00DKK

 /måned

Fair Fashionista medlemmer med abonnement lejer til en fast lav pris hver måned.

På lager

Pink Peace Silk hårtørklæde med håndbroderet påfugl. Man kan binde tørklædet om en hestehale eller flette det ind i en løs opsætning. Tørklædet har en lille løkke, som man kan sætte en hårnål fast i og på den måde sikre sig, at tørklædet bliver siddende hvor det skal. Tørklædet ser også rigtig fint ud om halsen, eller som dekorativ sløjfe på en håndtaske.

Farve: Lys pink med broderi

88cm x 5cm

Materiale: 100% Peace Silk

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet tørklædet?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver tørklæderne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst, men gruppen fungerer også som et netværk, hvor kvinderne kan søge støtte og vejledning hos hinanden.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er Peace Silk?

Silke er sådan et smukt materiale, men vidste I, at den traditionelle måde at fremstille silke på er at koge pupperne med de levende silkelarver indeni? Mange hundrede silkelarver bliver således kogt levende bare for at lave et enkelt tørklæde. Det synes jeg lød ret unødvendigt, så jeg undersøgte, hvad der ellers fandtes for alternativer, og jeg hørte i den forbindelse om Peace/ahimsa-silke.

Læs blogindlægget om Peace Silk >> 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}