Shop en secondhand kjole til næste fest

by Fair Fashionista - Sanne
Lej en kjole til næste fest

Vi kender det vist alle sammen. Det der med at stå og kigge ind i klædeskabet uden at finde noget, der lige passer til den fest man skal til. Det er her Fair Fashionista kommer ind, for hos os er der hundredevis af fair fashion og secondhand-kjoler at vælge mellem, så du kan finde noget fint at have på til næste fest, og samtidig shoppe bæredygtigt. Vi har både fair fashion tøj fra mindre kendte mærker, samt smukke secondhand/vintage kjoler fra designere, du allerede kender.

Eftersom vi kun sælger fair fashion og secondhand, er shopping hos Fair Fashionista en af de absolut mest bæredygtige og miljøvenlige måder du kan konsumere mode.  Vi er også i fuld gang med at udvide vores lager af flotte secondhand accessories og smykker, så du snart kan finde et komplet outfit til din næste fest.

Alle varer leveres nyvasket/renset og pænt pakket ind i miljøvenlig emballage, da vi synes det skal være lækkert at shoppe, også når det er genbrug.

Shopper du for mere end 400kr. er der fri fragt, men ellers koster fragt 40kr . Vi sender altid CO2-neutralt, og så planter vi et træ hos Tree-Nation for hvert produkt du køber hos os.

Hvad skal du have på til næste fest?

Shop secondhand til næste fest

Fair Fashionista

Skriv en kommentar

Flere indlæg