Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Silkesløjfer

by Fair Fashionista - Sanne

 

Hårspænde med silkesløjfe, Peace Silk, Fair Fashionista

 

Vores nye hårspænder ser næsten ud som slik, synes I ikke? Sløjferne er lavet af Peace Silk som er silke fremstillet uden at dræbe silkelarverne. Vi anvender råsilke, som har en grovere tekstur og en mere diskret glans end silkesatin, og sløjferne findes i 3 neutrale farver der passer til det meste. Perfekt til de dage, hvor en scrunchie måske er lidt for casual, men man stadigvæk gerne vil have håret oppe, uden alt for meget arbejde.

 

Vi har lavet to designs: En sød klassisk sløjfe samt en mere minimalistisk flad sløjfe, inspireret af moderne koreansk hårpynt. Sløjferne findes desuden i to forskellige størrelser, så man kan vælge den store sløjfe, hvis man vil have alt håret samlet i en hestehale, og vælge den lille sløjfe, hvis man vil have en opsætning hvor alt håret ikke er med.

 

Det er Yary og Sokheang fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som har syet sløjferne, og stik mod hvad man skulle tro, så er det faktisk den minimalistiske sløjfe, som krævede både mest arbejde og mest materiale at fremstille. Årsagen er, at man for at lave sløjfen bruger et langt stykke stof, som skal foldes flere gange og syes i begge sider.

 

Selve metalspændet køber vi i Frankrig fra en virksomhed, som hedder Delsol. I har sikkert ikke hørt om dem, men det var dem, som i 1920 opfandt denne type hårspænde. De er i dag den eneste producent af den slags spænder i Europa, og deres spænder er af meget høj kvalitet. Vi har lavet nogle af de store sløjfer med et specialfremstillet spænde til tyndt/fint hår, så husk at bestille sløjfen med den slags spænde, som passer til din hårtype.

 

Skriv en kommentar

Flere indlæg