Tilbud & Rabat

 

Vask og rens inkluderet

Du vil altid modtage din bestilling nyvasket/nyrenset, desinficeret og klar til brug. Vi pakker tøj og accessories så skånsomt som muligt, men er der behov for det, må du gerne stryge tøjet i henhold til anvisningerne, med mindre vi har informeret om andet. Du må også gerne vaske eller rense tøjet under lejeperioden, så længe det sker i henhold til vores anvisninger. Du behøver ikke vaske tøjet, inden du sender det tilbage. 
 

 

Forsikring

I abonnementet indgår forsikring mod mindre skader på det lejede indenfor rimelighedens grænser. Vi vil have at du skal kunne anvende tøjet som om det var dit eget, uden at være bange for at blive erstatningspligtig, hvis du fx. kommer til at spilde vin på en kjole. Vi ved også godt, at lynlåse nogle gange går i baglås og at knapper falder af, så det behøver du heller ikke at bekymre dig om. Hvis vi derimod ser et mønster af gentagen grov uagtsomhed eller bevidst skadegørelse, eller hvis tøjet bortkommer eller tilbageleveres i så dårlig stand, at det ikke kan repareres, forbeholder vi os retten til at opkræve erstatning på et beløb modsvarende varens anslåede nyværdi samt et tillæg for administrationsudgifter. Vi forbeholder os også retten til at  blokere dig fra at leje tøj på Fair Fashionista igen. 

 

Udvidet forsikring – Særligt for børnetøj

Vi ved det kan gå vildt for sig når man har det sjovt, og derfor inkluderer forsikringen for børnetøjsudlejning også større skader på tøjet op til 5 gange pr. år. Skadet tøj skal altid sendes tilbage, så vi kan vurdere om det kan reddes eller evt. finde anden anvendelse for det.

Vi håber dog at du vil hjælpe os med at passe godt på tøjet, så vi kan holde lejepriserne nede på et rimeligt niveau til glæde for alle. 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}