Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Når du shopper hos Fair Fashionista

Hvilken stand er tøjet i?

En af de ting der adskiller os fra mange andre online secondhandbutikker er, at alt tøj og alle accessories evalueres af os personligt. Hver vare placeres derefter i 1 af 3 overordnede kategorier, så du ved, hvilken stand, du kan forvente, når du shopper hos os.


Som ny: Varen fremstår som ny uden synlige spor efter brug.

Let brugt: Varen er i god stand, men med let slitage.

Brugt: Varen har synlige spor efter brug. Dette er ofte tilfældet for vintage kjoler, hvor vi har vurderet, at slitage blot er med til at give varen karakter.

Er der huller, pletter eller reparationer vil dette også fremgå af beskrivelsen, hvis disse er synlige med det blotte øje. Vi forsøger at beskrive varen så objektivt som muligt, så du har et ordentligt grundlag for din shopping.  

Det skal være lækkert at shoppe hos os, og vi leverer derfor altid tøjet vasket eller renset og pakket pænt ind i bæredygtigt indpakningspapir og emballage fra noissue.

OBS! Alt tøj og alle accessories i Fair Fashion kategorien er nyt. Secondhand fair fashion tøj og accessories finder I under Secondhand & Vintage kategorien.